Friday, December 10, 2010

The Next Web Romania

The Next Web Romania


Microsoft Kinect : 2.5milioane de bucati vandute intr-o luna

Posted: 09 Dec 2010 12:54 PM PST

Se pare ca, in ciuda criticilor primite in vara, cand Kinect pentru Xbox a fost prezentat publicului, Microsoft a dat lovitura cu noua consola.  In doar o luna de la lansare, 2.5 milioane de utilizatori isi flutura mainile sau fac yoga  in fata monitoarelor, multumita noului Kinect.

Don Mattrick, presedintele diviziei de Interactive Entertainment al Microsoft, a declarat ca e incantat de reactia publicului fata de noua consola si ca spera ca pana la sfarsitul anului sa ajunga la 5 milioane de bucati vandute. De asemenea, a mai precizat ca atat producatorii, cat si distribuitorii muncesc din greu pentru a face fata cererii.

Am cautat de curiozitate in ultimele 2 zile comercianti romani care sa ofere Kinect la vanzare, insa nu prea am avut noroc. Exceptand anunturile private, am gasit doar 2 site-uri care aveau consola in oferta, insa unul isi epuizase stocul (daca l-a avut vreodata), iar celalat preciza ca “pentru a verifica disponibilitatea, contactati-ne”, ceea ce stim cu totii ca tot aia inseamna.  Un lucru destul de ciudat, tinand cont ca XBox 360 + Kinect ajunge cam la acelasi pret cu un PS3.

Vodafone si Cosmote lanseaza iPhone 4 pe 17 decembrie

Posted: 09 Dec 2010 06:54 AM PST

iPhone 4 la Vodafone RomaniaSi iata ca “asteptarea a luat sfarsit”. Vodafone si Cosmote au anuntat ca vor lansa pe piata iPhone 4 in data de 17 decembrie 2010.

"Ne bucuram sa lansam iPhone 4 in portofoliul Vodafone Romania, cu beneficiul unic al unei acoperiri de 90% din populatia tarii pentru serviciile de Internet mobil de mare viteza", a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone Romania. "De asemenea, vom pune la dispozitia utilizatorilor business si consumer o mare varietate de planuri tarifare care acopera toate nevoile de comunicare, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura din plin de experienta de utilizare pe care o ofera acest telefon revolutionar in reteaua noastra."

iPhone 4 va fi disponibil incepand cu 17 decembrie 2010 in magazinele Vodafone si prin Magazinul Online Vodafone Romania, la www.vodafone.ro/iphone.

Nu cred ca e o surpriza asa de mare faptul ca iPhone 4 va ajunge si pe rafturile magazinelor Cosmote avand in vedere media de varsta a utilizatorilor operatorului elen.

Suntem bucuroşi să le oferim clienţilor noştri iPhone 4 cu caracteristicile şi aplicaţiile sale uimitoare, care au revoluţionat experienţa de utilizare a telefonului mobil" a spus Costas Kapetanopoulos, Marketing and Communication Director, COSMOTE România. „Începând cu 17 decembrie, clienţii noştri vor avea posibilitatea să beneficieze de cele mai atractive planuri tarifare COSMOTE pentru iPhone."

Detalii despre preţuri şi disponibilitatea iPhone 4, în curând, pe http://www.cosmote.ro/iphone.

Din cate am inteles, Vodafone are deja o multime precomenzi. Sa speram ca nu vor fi probleme de disponibilitate cum au fost la Orange.

Momentan nu se stiu preturile insa ofertele nu pot fi semnificativ diferite fata de oferta Orange.



No comments:

Post a Comment