Monday, November 29, 2010

The Next Web Romania

The Next Web Romania


AllDro – prima tableta romaneasca

Posted: 29 Nov 2010 07:06 AM PST

Brasovenii de la Allview au lansat oficial AllDro, prima tableta PC romaneasca bazata pe Android 2.1. Gadgetul beneficiaza de un ecran de 7″ cu o rezolutie de 800×480 px. Procesorul de 800 MHz si memoria de 256 Mb RAM par acceptabile pentru o tableta PC. Bateria tine pana la 6 ore, pentru navigare pe internet folosind Wi-Fi. AllDro are o capacitate de stocare interna de 2 Gb cu posibiliatea de extindere pana la 32 Gb.

AllDro integreaza functii multimedia, office si de comunicare de ultima generatie (facebook, push Mail, e-book, e-buddy, office suite), permite efectuarea apelurilor VOIP iar cu ajutorul cablului HDMI inclus, permite redarea fotografiilor si materialelor video FullHD pe un televizor compatibil.

Tableta AllDro poate fi precomandata la pretul de 899 Ron.

Lady Gaga renunta la Facebook si Twitter

Posted: 29 Nov 2010 06:09 AM PST

Lady Gaga continua sa socheze prin ultima ei campanie umanitara. Aceasta a demarat impreuna cu Alicia Keys, Digital Life Sacrifice, o initiativa care are ca scop sensibilizarea opiniei publice cu privire la pericolul SIDA. Campaniei s-au alaturat celebritati ca Justin Timberlake sau Usher dar si nume cunoscute ca: Jennifer Hudson, Ryan Seacrest, Kim si Khloe Kardashian, Elijah Wood, Serena Williams, Janelle Monae.

Astfel, pe 1 decembrie, de ziua Internationala a luptei impotriva SIDA, acestia vor inceta sa mai posteze pe retelele de socializare Facebook si Twitter. Campania se va incheia doar in momentul in care se vor strange 1 milion de dolari. Banii vor merge la fundatia caritabila a Aliciei Keys, Keep a child alive. Donatiile se pot face aici.

Lady Gaga are peste 24 milioane de fani pe Facebook si si peste 7,2 milioane de followeri pe Twitter. Organizatorii sunt siguri ca aceasta va strange singura milionul de dolari.

Google a cumparat Groupon?

Posted: 29 Nov 2010 01:45 AM PST

GrouponUmbla vorba prin targ de ceva vreme ca Google ar vrea sa achizitioneze Groupon. Totodata, se vorbeste ca valoarea tranzactiei s-ar situa undeva intre 2 si 3 miliarde dolari. Si zvonurile nu se opresc aici, VatorNews pot jura ca tranzactia a fost deja finalizata, iar Google a scos din cont 2,5 miliarde dolari. Si cei de la Yahoo au vrut sa puna mana pe Groupon pentru “numai” 4 miliarde.

Groupon este o companie fondata in 2008 cu venituri de 50 milioane pe luna. In aprilie, valoarea acesteia a fost estimata  la 1 miliard.

Groupon are deja peste 20 milioane de utilizatori in 29 de tari din toata lumea, propunand zilnic consumatorilor din 150 de orase o oferta unica de produse si servicii care devin disponibile cu conditia sa fie achizitionate de un grup de persoane.

Cei de la Evensys au o surpriza pentru participantii NetCamp 2010. Astfel, pe 8 decembrie 2010, Cem Tunakan, Managing Director al viitoarei filiale Groupon din Romania, va prezenta in cadrul evenimentului de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel modelul de business al companiei si oportunitatile pe care aceasta le ofera firmelor locale.

Social Media Summit Cluj

Posted: 29 Nov 2010 01:02 AM PST

Social Media Summit ClujDupa succesul de la Timisoara, era si normal ca cei de la BizForum sa organizeze un eveniment asemanator si in Cluj. Astfel, pe 16 decembrie 2010, va avea loc la Hotelul City Plaza, Social Media Summit Cluj.
Evenimentul isi propune a fi o ocazie unica de networking pentru reprezentantii de business din Ardeal. Totodata, speakerii vor aborda subiecte de actualitate din social media precum cresterea vanzarilor prin pagina de Facebook sau promovarea imaginii personale prin LinkedIn. Daca temele propuse sunt interesante, vorbitorii sunt cei care aduc un plus evenimentului in sine.

Dintre vorbitori ii putem aminti pe: Cristian Manafu – Social Media Consultant ProdigyPR, Daniel Pana – Director Marketing, BCR, Grant McKenzie – Vice-Presedinte Marketing, Ursus, Cristian China-Birta – Antreprenor online, www.chinezu.eu, Sergiu Biris – Fondator Trilulilu, Costin Cocioaba – reFresh.ro, Cristi Dorombach – Blogger www.piticu.ro, Marta Usurelu – Redactor Sef, Revista Biz sau Lorand R. Minyo – CMCO Webfactor www.webfactor.ro

Inscrierea la Social Media Summit Cluj se face aici, iar programul complet al evenimentului il gasiti aici.

No comments:

Post a Comment