Lissa`s Cakes |
Prajitura delicioasa cu ciocolata Posted: 29 Nov 2010 02:47 AM PST A treia reteta preparata cu margarina Rama Maestro intra in Top 10 -Cele mai bune retete de prajituri . E o prajitura delicioasa ,usor de facut si chiar si cele mai incepatoare gospodine in ale dulciurilor nu au cum sa dea gres cu prajiturica asta. Intrati si o veti gasi si in lumea magica de pe Prajituria.ro Ingrediente 400g ciocolata, 200 ml frisca , 100 g margarina Rama Maestro, 1 plic vanilie, 150 g biscuiti (nu conteaza de care ) 50 g alune sau nuca. 2 foi de napolitana Am facut aici o portie si jumatate. Ciocolata rupta bucatele se pune impreuna cu jumatate din frisca pe baie de abur ,se amesteca pana se topeste , se pune margarina Rama taiata bucatele ,si la urma restul de frisca si vanilia.Se amesteca compozitia pana se omogenizeaza bine. Intr-o tava dreptunghiulara ,poate fi rotunda sau chiar tavita de chec,se pune in partea de jos foaie de napolitana (mai taiati putin din ea daca e prea mare )peste foaie se pune toata compozitia , Se aseaza a doua foaie de napolitana si se preseaza putin ca sa se lipeasca bine foaia de compozitie si se lasa pana se intareste ..1-2 ore. |
You are subscribed to email updates from Lissa`s Cakes To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
No comments:
Post a Comment